Ecologisch beplantingsontwerp


Een ecologisch beplantingsontwerp voor balkon en kleine tuin
Wil jij een natuurlijke, groene tuin vol inheemse planten en biodiversiteit en heb je (nog) geen groene vingers? Moestuinmevrouw maakt ecologische beplantingsontwerpen voor kleine tuinen en balkons. Voor jou èn de natuur om ons heen.

Een eetbare siertuin, weinig onderhoud of veel bloemen voor insecten? Samen bespreken we jouw wensen, waarna je een uitgebreid beplantingsontwerp ontvangt, inclusief een helder plan van aanpak. Het plan van aanpak stelt jou in staat om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Besteed je het liever uit? Geen probleem! Ook dit doe ik graag. Samen maken we een plan op maat.

Ook voor andere locaties maak ik graag beplantingsontwerpen. Wil jij ook met jouw bedrijf bijdragen aan biodiversiteit? Een ecologisch, onderhoudsarm bedrijfstuintje is dan ideaal. Jaarrond een mooie grafbeplanting? Of de bewoners in jouw verzorgingshuis blij maken met geurende kruiden en fladderende vlinders? Ik help je graag met een fantastisch beplantingsontwerp op maat!

Kosten
Beplantingsontwerp tuin:
Beplantingsontwerp balkon:


€20,- per m2 tuin* 
€20,- per m2 balkon + eenmalig 50,-

*Vind je het wel zo makkelijk of fijn, als ik de planten bestel en plaats? Ook mijn uurtarief is €20,-. Tot slot vraag ik voor tuinbezoeken een kilometervergoeding van 0,23 eurocent per km. Voor het eerste oriënterende tuinbezoek reken ik enkel de kilometervergoeding. De uren zijn dus gratis!

Specificatie beplantingsontwerp tuin
Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Je kunt m.b.v. het voorbeeld hieronder, zelf makkelijk uitrekenen hoeveel een beplantingsontwerp jou zou kosten. Je krijgt voor deze prijs een compleet beplantingsplan, een plattegrond en plan van aanpak. Je kunt hiermee zelf aan de slag.

Rekenvoorbeeld:
Bij een tuin van 5 bij 4 meter, doe je 5×4 = 20 m2
20 x €20,- is € 400,-

Nu wil je graag dat ik de planten ook op de juiste plek zet.
Dit duurt 3 uur. 3x €20,- = €60,-
Voor het huisbezoek reis ik totaal 52 km.
52 x 0,23 eurocent kilometervergoeding = €12-
De totale kosten zijn 400 + 60 + 12 = € 478,-

Je hoeft natuurlijk niet de hele oppervlakte van de tuin te rekenen, enkel daar, waar jij planten wilt.

Balkon
Bij een ontwerp voor balkon geldt een eenmalig extra bedrag van €50,-. Een balkon is verhoudingsgewijs meer werk per m2. Zo werk je bij een balkon veel meer de hoogte in om alle ruimte goed te kunnen benutten.  Eigenlijk gaat het hier dus om m3.

Als je meer wilt weten, kun je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier!